Принцип роботи френч-пресу простий: у колбу засипають суміш для заварювання, заливають водою, накривають кришкою і дають настоятися кілька хвилин згідно з рецептурою. Коли настій готовий, плунжер плавно опускають униз.. Так вся гущавина залишається під пресом, а угорі виходить чистий напій, який можна розливати по чашках.
Як використовувати френч-прес для кави?
Повільно залийте воду – 1/3 частину від 200 мл. Перемішайте, зачекайте 1 хвилину, щоб настоялася заварка. Влийте воду, що залишилася, накрийте кришкою, піднявши фільтр на рівень, щоб він не торкався поверхні. Залишіть на 3-4 хвилини – відбувається заварювання кава.
Чи можна заварювати мелену каву у френч пресі?
Спочатку пролити френч-прес невеликою кількістю гарячої води, щоб прогріти до оптимальної температури. Потім засипати мелену каву у френч-прес, запустити таймер на терезах або телефоні та залити 350 мл води. Збережена копія