Як заварювати турецький яблучний чай?
Рецепт «Турецький яблучний чай»:
- У холодну воду помістити перець, корицю (за бажанням – гвоздика, шипшина). Довести до кипіння. Потім зменшити вогонь, додати скибочки яблук, цедру, імбир – за бажанням. …
- Потім процідити та розлити по чашках. За бажанням у кожну чашку можна додати скибочку яблука, мед. І насолоджуватися…
Збережена копія
Як правильно заварити чай турецькою?
На один чайник води призначається 6-8 чайних ложок сухого чаю та цукор за смаком.
- Заливаємо чайник холодною водою. Головне правило, яке варто враховувати – вода не повинна бути жорсткою. …
- Готуємо заварювання. …
- Заливаємо чай скипілою водою. …
- Повторне приготування чаю. …
- Напій, що приготувався, подають гостям.