Експертний гід Поради для дому Як правильно приготувати печінку з лосятини

Як правильно приготувати печінку з лосятини

Чи потрібно вимочувати печінку лося?

Нічого не вимочували ніколи. Лосина печінка – готуйте її відразу, просто нарізати на шматки – можна тоненько, можна потовще … посипати сіллю-перцем.

Що потрібно зробити, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Related Post

Материнський капітал на другу дитину як можна скористатисяМатеринський капітал на другу дитину як можна скористатися

Куди можна витратити маткапітал за 2 дитини? на що витратити маткапітал? Поліпшення житлових умов: покупка, будівництво, реконструкція заміського будинку на ділянці для індивідуального житлового будівництва або на садової ділянки. …